Передплата 2025 ВЗ

Масштабна аварія на Вінниччині: серед загиблих — діти

  • 17.10.2024, 14:45
  • 281

16 жовтня у Вінницькому районі сталася смертельна ДТП. Зіткнулися вантажівка та мікроавтобус. Унаслідок аварії загинули 6 людей, серед них — двоє підлітків

Фото Нацполіції України
Фото Нацполіції України

Про це повідомили у Національній поліції у Вінницькій області.

За даними правоохоронців, аварія сталася 16 жовтня приблизно о 17:20 неподалік села Писарівка Вінницького району на автодорозі Стрий — Тернопіль — Кропивницький — Ізварине.

Поліція з`ясувала, що 36-річний водій автомобіля вантажівки DAF не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з мікроавтобусом, під керуванням 48-річного вінничанина.

«Унаслідок ДТП водій мікроавтобуса та п’ятеро його пасажирів: мешканці Вінницького району 16, 17, 19, 23 років та 21-річний мешканецт Жмеринського району загинули на місці події», — йдеться у повідомленні.

Водій вантажівки з травмами госпіталізований. Наразі його затримали у порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Як стало відомо раніше, у Чернігівській області ввечері 16 жовтня зіткнулися легковик і вантажівка. Під час ДТП загинули подружжя та двоє дітей.