Передплата 2024 «Добрий господар»

Викрадення мікроавтобуса: на Львівщині затримали жінку

  • 16.09.2024, 14:30
  • 306

У Львівському районі поліцейські затримали зловмисницю за підозрою у незаконному заволодінні мікроавтобусом

Фото поліції
Фото поліції

Викрадений у Пустомитах транспортний засіб поліцейські виявили в одному із сіл Львівського району на території домогосподарства. За скоєне затриманій загрожує позбавлення волі до восьми років.

15 вересня на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від 21-річного мешканця міста Пустомити Львівського району про викрадення його автомобіля Mercedes Sprinter, який він припаркував біля свого будинку.

Вивчивши відео із камер спостереження «Безпечна Львівщина», поліцейські відстежили маршрут пересування викраденого автомобіля та встановили його місцеперебування.

Також відомо, що до незаконного заволодіння транспортним засобом причетна 23-річна мешканка Львівського району, яка перебувала у стані алкогольного сп’яніння. Поліцейські затримали її в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Пустомитівської окружної прокуратури, повідомили їй про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Досудове розслідування триває.

Схожі новини