Передплата 2024 «Добра кухня»

У США зафіксували НЛО: що відомо

  • 16.09.2024, 08:45
  • 467

НЛО помітили неподалік бази ядерних сил США

Фото The Daily Mail
Фото The Daily Mail

Відтак конгрес планує слухання після інциденту.

За даними джерела, кілька днів тому приблизно за 100 км від ядерної бази ВПС США нібито зафіксували НЛО з яскраво-мерехтливими вогнями.

Сенаторка Кірстен Джиллібранд зазначила, що це зараз є головним пріоритетом.

Кілька днів тому свідки зняли на відео об'єкт, який вони назвали «величезним» НЛО з «численними миготливими ти обертовими вогнями» за 95 км від бази ядерних озброєнь ВПС США Мальмстром.

«Коли ми спостерігали за об'єктом, було дуже помітно, що вогні горіли навколо силуету великого корабля… — розповів свідок. — Ми вважаємо, що бачили об'єкт у формі диска збоку».

Сенаторка Кірстен Джиллібранд, яка підтвердила слухання, заявила: «Для мене це пріоритет, бо я вважаю дуже важливим, аби ми продовжували надавати інформацію громадськості».

Джиллібранд зазначила, що на слуханнях у Конгресі виступить новий керівник спеціального підрозділу Пентагону — так званого Загальнодоменного офісу з вирішення аномалій Джон Колоскі.

«Сподіваюся, новий керівник таки дасть свідчення», — наголосиоа сенаторка.

За її словами, Комітет з питань збройних сил Сенату представить «звіт про те, скільки непізнаних повітряних явищ ми оцінили й проаналізували, і надамо приклади того, що ми ідентифікували і що не ідентифікували».

Керівник NASA Білл Нельсона заявив, що група незалежних дослідників NASA не знайшла жодних доказів позаземного походження непізнаних літальних об'єктів.

Схожі новини