Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

1800 FPV-дронів різних модифікацій, «Мавіки» і окопний РЕБ для військових

  • 12.09.2024, 12:23
  • 186

Петро Порошенко везе на Покровський напрямок чергову партію техніки, яка вкрай потрібна українським військовим

Фото "ЄС"
Фото "ЄС"

1800 FPV-дронів, «Мавіки», 15 квадроциклів для евакуації поранених, засоби окопного РЕБ та зарядні станції вже сьогодні будуть у підрозділах на Донеччині.

«Ми зараз постачаємо тільки те, що дуже просять воїни, і те, що не постачає держава або постачає неприйнятної якості», — констатує Петро Порошенко

«1800 FPV-дронів, модернізованих нами. Ми поставили плату, яка змінює частоти, щоб російські РЕБи не могли зупиняти наші FPV-шки. 1800 різних FPV-шок: „вісімок“, „сімок“, „десяток“, нічних», — перераховує пʼятий президент.

На фронт також везуть засоби низькочастотного РЕБу. Нова антена дає можливість засобам РЕБ працювати в низькому діапазоні частот. Там, де росіяни останнім часом думали, що знайшли слабке місце в нашій системі оборони й нібито зайняли домінуючу позицію. «Він має не надто показний вигляд, але це справді must have на фронті», — говорить Порошенко.

«Ті, хто вже отримував від нас РЕБ раніше, а це десятки підрозділів, кожен доукомплектуємо ще й такою низькочастотною антеною. Усе, щоб парасолька РЕБу максимально ефективно захищала життя наших бійців», — пояснює Порошенко.

Схожі новини