Передплата 2024 «Добрий господар»

Партія техніки для підрозділів, які забезпечують навчання і ротацію військових

  • 12.09.2024, 10:42
  • 185

Петро Порошенко передав три великі автобуси і прально-душовий комплекс підрозділам, які забезпечують навчання та ротацію військовослужбовців

Фото "ЄС"
Фото "ЄС"

«Ми займаємося забезпеченням підрозділів тисячами FPV-дронів, сотнями „Мавіків“, „Посейдонами“, комплексами „Ай-Петрі“, квадроциклами та іншою технікою. Але крім фронту не забуваємо і про тил. Перед військовими гостро стоять завдання з логістики та підготовки особового складу», — пояснює пʼятий президент.

«Курсанти, які зараз займаються на полігонах, а вже завтра будуть на нулі, повинні мати гідне забезпечення. Якщо у ДШВ, підрозділів ППО, Сухопутних, Повітряних Сил, ССО та територіальної оборони є прально-душові комплекси, то чому їх не може бути в навчальних центрах? Саме з цієї причини ми передаємо нашу лазню військовому інституту. Хай курсанти звикають, бо вже 200 таких самих прально-душових комплексів після випуску чекатимуть на фронті. А в планах — щоб такий комплекс був у кожному батальйоні», — розповів Порошенко у соцмережах.

«Для підрозділів, які забезпечують ротацію військових із навчальних центрів до місць служби, ми передаємо три автобуси. Комфортабельні, великі — це теж про злагоджену логістику на війні», — зазначає Петро Порошенко.

Схожі новини