Передплата 2024 ВЗ

На Банковій обурились через допис Залужного: причина

  • 05.09.2024, 17:57
  • 839

Все через фото з представниками волонтерського фонду, який нібито дотичний до Порошенка

Офіс президента критикував колишнього головкома Валерія Залужного в 2022 році через пост із подякою волонтерському фонду.

Про це розповіда ексрадниця головкома Залужного зі стратегічних комунікацій Людмила Долгоновська в інтерв'ю «Українській правді».

«У нас (на сторінці головнокомандувача ЗСУ, — ред.) була низка постів подяки волонтерам. Один із них стосувався фонду, який працює з 2014-го року та активно допомагав низці підрозділів. Валерій Федорович мене зустрів і каже: „Негайно прибирай цей пост“, — бо йому подзвонили згори та були дуже незадоволені. Я не могла зрозуміти, у чому річ, але пізніше зрозуміла, що там (в Офісі президента, — ред.) побачили у фонді, про який ми написали, якусь, нібито, „політичну заангажованість попереднім президентом України“. Хоча по суті він — незаангажований. Бо як може бути волонтерський фонд політичним?»

Водночас, за словами Долгоновської, Офіс президента не встановлював для головкома Залужного жодних обмежень чи заборон щодо його публічної комунікації.

Схожі новини