Передплата 2024 «Добрий господар»

«Знаю точно: вся ця техніка точно завдасть росіянам великої шкоди»

  • 28.08.2024, 13:33
  • 182

Порошенко везе ще одну партію FPV-дронів і техніки бригадам, які воюють в районі Покровська

Фото "ЄС"
Фото "ЄС"

«Ми за ці 10 днів були на Сумському напрямку, допомагаючи тим, хто зараз за кордоном. Були на Харківському напрямку. А зараз ми знову їдемо на Покровськ. Там — справжнє пекло. росіяни йдуть на штурм, попри втрати. Маємо зробити все можливе, щоб цих втрат було більше», — наголошує п’ятий президент.

Для військових підготували 1150 дронів, а також робот-розміновувач для саперів, квадроцикли для евакуації поранених та штурмів; «Мавіки» для коригування артилерії, засоби окопного РЕБ, зарядні станції, а також пересувні авторемонтні майстерні (ПАРМ).

«Техніка наших військових дуже постраждала в Покровську, і ми укомплектували ПАРМи інструментами та запчастинами. Квадроцикли — в першу чергу їх потребує евакуація поранених», — пояснює Порошенко.

Вартість цієї партії допомоги — близько 30 млн грн.

«Знаю точно: вся ця техніка точно завдасть росіянам великої шкоди. А я закликаю владу сконцентруватися на Східному фронті. Вимагаю від Верховної Ради більше уваги Покровську. Нам потрібно не Міністерство єдності, про яке нещодавно розпочалися розмови, а Уряд національної єдності. Маємо забезпечити справжню єдність, щоб вберегти та захистити Україну», — наголошує Петро Порошенко.

Схожі новини