Передплата 2024 ВЗ

Окупанти перекидають сили з менш пріоритетних ділянок фронту в Україні на лінію фронту у курській області, — аналітики

  • 26.08.2024, 12:15
  • 147

Зокрема, йдеться про військових, які раніше були на Харківському та Сіверському напрямках та у районі Часового Яру

Фото ілюстративне із сайту Укрінформ
Фото ілюстративне із сайту Укрінформ

Інститут вивчення війни спостерігав за бойовими діями 810-ї морської піхотної бригади, 155-ї морської піхотної бригади та 11-ї бригади ПДВ у курській області, а також бачив докази того, що російське військове командування нещодавно передислокувало підрозділи 56-го полку ПДВ з району Роботине на заході Запорізької області до курської області.

ISW ще не бачив повідомлень про бойові дії 51-го полку ПДВ у Курській області, але той факт, що командир 51-го полку ПДВ доповідав Путіну разом з командирами інших частин, які нещодавно передислокували свої підрозділи до Курської області, дозволяє припустити, що підрозділи 51-го полку ПДВ, ймовірно, також передислокувалися в цей район.

Підрозділи 51-го полку ПДВ передислокували у курську область із Сіверського напрямку разом з іншими підрозділами 106-ї дивізії ПДВ.

Також рф передислокувала підрозділи 810-ї та 155-ї морських піхотних бригад з лінії фронту на півночі Харківської області та, ймовірно, передислокувала підрозділи 11-ї бригади ПДВ з району Часового Яру.

Схожі новини