Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Унаслідок обстрілу Краматорська загинув журналіст Reuters

  • 26.08.2024, 10:45
  • 163

25 серпня стало відомо, що через російський ракетний удар по Краматорську на Донеччині загинув журналіст Reuters Раян Еванс — радник з питань безпеки в агентстві

Раян Еванс. Фото Reuters
Раян Еванс. Фото Reuters

Раян Еванс — колишній британський військовий, працював з Reuters із 2022 року та консультував журналістів агентства щодо безпеки в усьому світі, зокрема — в Україні, Ізраїлі та на Олімпіаді у Парижі. Йому було 38 років.

«Ми терміново шукаємо більше інформації про напад, зокрема співпрацюючи з владою Краматорська, і ми підтримуємо наших колег та їхні сім'ї», — повідомило агентство.

Через російську атаку ще двоє членів команди Reuters постраждали. Один із них серйозно поранений.

У Reuters пишуть, що агентство не змогло незалежно перевірити, чи ракета, яка влучила у готель, була російською, і чи це був спланований удар по готелю.

Схожі новини

Читайте також

12.03.2024

Віталій Портников: «Мені цікаво спілкуватися з тими, хто розвивається інакше, ніж я»

Це друга частина розмови з відомим журналістом, публіцистом, пись­менником Віталієм Портниковим на Ютюб-каналі головного редактора «Високого Замку» Наталії Балюк «Ба­лючі теми». Перша частина, присвя­чена другій річниці великої війни, була надрукована в одному з попередніх тижневиків. Ця частина присвячена самому Віталію. Розмова вийшла легка і невимушена…