Передплата 2024 «Добрий господар»

Збував майже пʼять кілограмів наркотиків: у Львові судитимуть дилера

  • 22.08.2024, 13:45
  • 261

У Львові судитимуть наркозбувача, у якого правоохоронці вилучили майже п’ять кілограмів психотропів та наркотиків

Фото поліції
Фото поліції

Вартість вилучених психотропних засобів та наркотичних речовин за цінами «чорного» ринку становить понад два мільйони гривень. За скоєне обвинуваченому загрожує покарання — позбавлення волі від дев’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Як встановили правоохоронці, 28-річний львів'янин через Інтернет купував психотропи та наркотики і реалізовував їх методом «закладок», а також «з рук в руки» наркозалежним мешканцям Львівської області.

Під час санкціонованого обшуку в автомобілі, яким пересувався зловмисник, правоохоронці виявили та вилучили майже чотири кілограми психотропної речовини «PVP». Також під час невідкладного обшуку за місцем проживання підозрюваного виявили та вилучили майже кілограм заборонених речовин: «PVP», «амфетамін», таблетки «MDMA» та наркотичний засіб «канабіс», а також електронні ваги, засоби фасування та інші речові докази причетності обвинуваченого до протиправної діяльності. Усе вилучене скероване на експертне дослідження у Львівський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч.3 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, завершене. Обвинувальний акт скерований на розгляд суду.

Зловмисника викрили співробітники Управління боротьби з наркозлочинністю, оперативники карного розшуку поліції Львівщини, слідчі відділу поліції № 1 Львівського районного управління поліції № 1 спільно з оперативниками 7 прикордонного загону та інспекторами кінологами Львівської митниці зі службовим собакою, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури.

Схожі новини