Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

росіяни здійснили перегрупування на Харківщині, — пресцентр

  • 10.08.2024, 14:35
  • 162

Війська рф у межах підготовки до штурмових дій у Вовчанську, на півночі Харківщини, здійснили перегрупування штурмових груп

Фото ОТУ «Харків»
Фото ОТУ «Харків»

Про це повідомляє ОТУ «Харків».

Упродовж минулої доби, 9 серпня, на фронті зафіксовано 90 бойових зіткнень. Найактивніше ворог наступав на Покровському напрямку.

За уточненою інформацією, за вчора противник завдав по позиціях українських підрозділів та населених пунктах два ракетні удари із застосуванням двох ракет, а також 71 авіаудар, скинувши 91 КАБ. Крім цього, здійснив понад 4800 обстрілів, з них 170 — із реактивних систем залпового вогню.

Агресор завдавав авіаударів у районах населених пунктів, зокрема, Заруцьке, Біловоди, Юнаківка, Храпівщина, Василівка, Глухів, Полошки, Береза, Кучерівка, Старі Вирки, Писарівка, Петрушівка, Могриця Сумської області; Сергіївка, Торецьк, Костянтинівка Гродівка, Тимофіївка, Олександропіль, Новодонецьке, Водяне, Вугледар, Новоукраїнка Донецької області; Гуляйполе, Новоандріївка, Кам’янське Запорізької області; Зміївка Херсонської області.

Авіація та ракетні війська і артилерія Сил оборони за добу завдали чотири удари по районах зосередження особового складу та ОВТ противника, а також уразили чотири пункти управління, три засоби ППО, сім артилерійських систем, склад боєприпасів та три інших важливих об'єкти.

Схожі новини