Передплата 2024 «Добрий господар»

Розвідка уразила три вертольоти на території росії - джерело

  • 27.07.2024, 16:05
  • 231

ГУР уразили три вертольоти російської армії на території Московської та Самарської областей

Фото: Укрінформ
Фото: Укрінформ

Про це повідомляє джерело в українській розвідці.

21 липня близько третьої години ночі на території акціонерного товариства «Национальный центр вертолетостроения Миль и Камов» (н. п. Томіліно, Московська обл., рф) внаслідок диверсійних заходів ГУР МОУ було уражено ворожі вертольоти Мі-28 та Ка-226.

Як повідомляє джерело в українській розвідці, 24 липня також внаслідок диверсії знищено багатоцільовий гелікоптер Мі-8 на території аеродрому Міністерства оборони рф «Кряж» у м. Самара.

Зазначається, що АТ «НЦВ Миль и Камов» (далі - НЦВ) — це авіабудівне підприємство, яке спеціалізується на розробці, виробництві та ремонті вертольотів (лінійки Мі та Ка), а також інших гвинтокрилих літальних апаратів.

Підприємство включає два дослідно-конструкторських бюро ОКБ «Миля» та ОКБ «Камова», дослідне виробництво, а також експериментально-дослідницький комплекс та випробовуваний центр.

Інформація щодо пожежі внаслідок вибухів на підприємстві викликала широкий розголос серед мешканців Московської області. Втім, російська влада, як завжди, факти власної недбалості приховує від населення рф.

Схожі новини