Передплата 2024 ВЗ

На Львівщині викрили наркоторговця

  • 23.07.2024, 16:30
  • 182

Під час санкціонованих обшуків у зловмисника вилучили «амфетамін» та «PVP», вартість яких за цінами «чорного ринку» становить майже півтора мільйона гривень

Фото поліції
Фото поліції

Як повідомили правоохоронці, 21-річний чоловік, який тимчасово проживає у місті Новояворівськ, причетний до зберігання та збуту психотропних речовин. Зокрема, він робив «мастерклади» та передавав наркотики поштою.

23 квітня його затримали у Новояворівську під час здійснення поштового відправлення. У посилці були 16 пакунків із згортками з порошкоподібною речовиною білого кольору, схожою на психотропний засіб «амфетамін». Окрім того, він мав з собою один зіп-пакет із речовиною, схожою на психотропний засіб «PVP».

Також під час здійснення оперативних заходів було встановлено місце, де затриманий напередодні заклав «мастерклад» з психотропними речовинами. Виявлено та вилучено 188 готових «закладок», з яких: 130 — із психотропною речовиною «PVP», та 57 — із психотропною речовиною «амфетамін».

Окрім того, під час санкціонованого обшуку за місцем проживання чоловіка поліцейські виявили та вилучили згортки та зіп-пакети з психотропними засобами «амфетамін» та «PVP», засоби для фасування, електронні ваги та інші речові докази. Вартість вилучених речовин за цінами «чорного ринку» становить майже півтора мільйона гривень.

Досудове розслідування завершене. Обвинувальні акти скеровані на розгляд суду.

Максимальне покарання, що загрожує обвинуваченому — позбавлення волі до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Схожі новини