Передплата 2024 ВЗ

Репер Серьога назвав українців нацистами: що відомо

  • 11.07.2024, 19:30
  • 815

білоруський репер Серьога збрехав про «нацистів» в Україні

Репер Серьога. Фото Укрінформ
Репер Серьога. Фото Укрінформ

Раніше репер працював на одному з українських розважальних шоу талантів, де також брав участь Ігор Кондратюк. Зараз Серьога відвідує російські пропагандистські програми, де бреше про українців.

Нещодавно він заявив, що в Україні нібито всі «нацисти». Також він використав цю брехню, щоб виправдати викрадення своїх синів, стверджуючи, що забрав хлопців від матері та вивіз за кордон саме з цієї причини.

«Я з тривогою почав спостерігати, в якому оточенні їх виховують. Я розумію, що тут йдеться про вибір цінностей, про те, в якій картині світу вони будуть дорослішати. І вибір там між відповідальним підходом і підходом, де не так багато відповідальності, між патріотичним і ліберальним. Якщо коротко висловитися, я не хотів би, щоб моїх синів виховували нацисти. І тому ми домовилися з їхньою мамою, що я буду їх виховувати», — заявив артист.

Ігор Кондратюк, який багато років працював із виконавцем, зазначив, що у Серьоги «не все в порядку з головою», якщо він говорить такі нісенітниці, або ж він під впливом фсб.

«Тут брутального Серьогу брутально поім*ла фсб, здається. А мо' він чимось сильно затягнувся? Або просто сеча в голову підійшла? З ким доводилося працювати!», — заявив Кондратюк.

Серьога є доволі скандальною особистістю. Він був у стосунках з українською танцівницею Поліною Ололо, від якої має двох дітей. У 2019 році музикант викрав своїх синів і вивіз їх за кордон без відома матері.

У 2021 році Серьога підтримав диктаторський режим лукашенка. Коли в Україні розпочалася повномасштабна війна, репер почав поширювати пропагандистські наративи про «один народ, який Захід хоче розділити». Він також публічно підтримав російське вторгнення в Україну.

Схожі новини