Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Уночі безпілотники атакували Бєлгородську область

  • 25.06.2024, 11:15
  • 474

Місцева влада росії звинуватила Україну в атаці, що сталась в ніч проти 25 червня. Безпілотники атакували Бєлгород, що в рф, а також інші населені пункти області. Там зафіксували влучання в багатоповерхові будинки

Фото: умовне, ТСН
Фото: умовне, ТСН

Про «тривожну ніч» розповів губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков.

За його словами, від атаки дронів поранень зазнали чотири цивільні людини. Зокрема, двоє з них постраждали від удару безпілотника по двох багатоквартирних будинках у місті Строїтель. Там вибито вікна та пошкоджено балконне скління на кількох поверхах, в одній із квартир повністю зруйновано балкон.

Ще одну багатоповерхівку дрон атакував у Бєлгороді. Місцеві Telegram-канали публікують, як стверджується, момент влучання.

Згодом Гладков написав, що загинула в селі Біловське Бєлгородського району виявили зруйнований будинок, у який влучив дрон. Внаслідок цього начебто померла мирна мешканка.

Тим часом уранці в Міноборони росії повідомили про те, що ППО перехопила та знищила 29 українських БпЛА над територією Бєлгородської області, а також іще один — над територією Воронезької області.

Схожі новини