Передплата 2024 «Добрий господар»

Колишня депутатка парламенту Норвегії вийшла заміж за бійця ЗСУ

  • 09.05.2024, 08:45
  • 500

Бойова медикиня Сандра Андерсен на початку російського вторгнення в Україну приєдналася до Інтернаціонального легіону. Тепер вона — дружина командира «Джабарі»

Фото із соцмереж подружжя
Фото із соцмереж подружжя

35-річна Сандра Андерсен Ейра потрапила до Інтернаціонального легіону територіальної оборони разом із сотнями іноземних добровольців у березні 2022 року. Раніше вона мешкала на півночі Норвегії, біля кордону з рф.

Підрозділ, у якому служить Сандра, був першим в Інтернаціональному легіоні, який дислокували у північні райони Києва, і який допомагав їх звільняти. Брала учать у боях біля Бучі та Ірпеня, а вже потім її перевели на південний фронт країни.

«Наші свідки: командир вогневої підтримки, наш побратим, проводжає мене до нареченого. Головний медик, якого я знаю ще з початку війни, ще з 36-ї бригади. Наші улюблені ДШР, наші „Мастифи“… Друзі з інших рот, батальйонів і бригад. Моя сім'я на відео. Одруження з коханням мого життя посеред війни. Боже, я так люблю цих людей… І свого чоловіка, свою команду, через війну і мир, завжди. Це було ідеально», — зазначила Сандра.

32-річний український військовий і 37-річна бойова медикиня познайомилися на передовій під час важких боїв.

Схожі новини