Передплата 2024 ВЗ

Зеленський в Хмельницькому відвідав поранених бійців у госпіталі

  • 03.05.2024, 14:50
  • 363

Президент України 3 травня прибув до Хмельницького, де вручив нагороди пораненим захисникам, що лікуються в місцевому госпіталі

Фото: Офіс президента
Фото: Офіс президента

Про це свідчить відеозвернення глави держави.

Так, він обговорив безпекові питання, захист регіону та все, що стосується внеску Хмельницької області в оборону держави.

Зокрема, Зеленський заслухав детальні доповіді щодо ППО і РЕБ в області на ключових обʼєктах. Також ішлося про безпеку Хмельницької атомної станції, потенціал енергетики в регіоні та відновлення пошкоджених російськими ударами обʼєктів.

Крім того, глава держави відвідав шпиталь у Хмельницькому, де надають спеціалізовану допомогу військовослужбовцям Сил оборони, передає Офіс президента.

Зеленський вручив ордени «За мужність» III ступеня та медалі «За військову службу Україні» військовослужбовцям ЗСУ та Державної прикордонної служби, які зазнали поранень на сході, зокрема під час оборони Авдіївки, Мар'їнки та Часового Яру, на Бахмутському напрямку. Також він нагородив медалями «За врятоване життя» військових медиків.

Серед іншого, Зеленський зауважив, що сьогодні призначив очільника обласної адміністрації Сергія Тюріна, презентував в області економічну платформу «Зроблено в Україні», поспілкувався з місцевими підприємцям та зустрівся з курсантами Академії державної прикордонної служби України.

Схожі новини