Передплата 2024 ВЗ

У Львові затримали «закладчицю» (ФОТО)

  • 02.04.2024, 14:30
  • 496

За даними поліції, 33-річна львів'янка займалася розповсюдженням наркотиків та психотропів, здійснюючи «закладки» та реалізуючи їх «з рук у руки», а також облаштувала місце для вживання наркотиків

Фото поліції
Фото поліції

Її затримали у на вулиці Величковського у Львові під час здійснення «закладок». Зі собою жінка мала 7 згортків із речовиною рослинного походження, схожою на наркотичний засіб «канабіс».

Також під час санкціонованих обшуків поліцейські виявили та вилучили згортки та зіп-пакети з речовинами, схожими на наркотичний засіб «канабіс», на психотропні засоби «амфетамін» та «PVP», засоби для фасування, електронні ваги та інші речові докази.

Усе вилучене скерували на дослідження у Львівський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

Щомісячний прибуток зловмисниці від незаконної діяльності становив приблизно 100 тисяч гривень.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили затриманій про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їхніх аналогів) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - позбавлення волі до десяти років із конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває, йдеться про обрання підозрюваній запобіжного заходу.

Схожі новини