Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

За добу росіяни 40 разів намагалися прорвати оборону на Мар'їнському напрямку, — Генштаб

  • 26.02.2024, 08:45
  • 284

Протягом минулої доби на фронті відбулися 95 боєзіткнень

Фото ілюстративне Генштабу ЗСУ
Фото ілюстративне Генштабу ЗСУ

Ворог 40 разів намагався прорвати українську оборону на Мар'їнському напрямку.

Протягом доби авіація сил оборони завдала ударів по 7 районах зосередження особового складу та 2 зенітних ракетних комплексах противника. Також наші захисники знищили 3 ракети та 9 БпЛА типу «Shahed».

У зоні відповідальності ОСУВ «Північ» на Волинському та Поліському напрямках оперативна ситуація без суттєвих змін.

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить диверсійну діяльність задл недопущення перекидання наших військ на загрозливі напрямки, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень вздовж державного кордону в у б єлгородській області.

У зоні відповідальності ОСУВ «Хортиця» на Куп’янському напрямку відбито 6 атак противника в районі населених пунктів Синьківка та Табаївка Харківської області.

На Лиманському напрямку наші воїни відбили 5 ворожих атак в районах населених пунктів Терни Донецької області та Білогорівка Луганської області.

На Бахмутському напрямку Сили оборони відбили 8 атак противника в районах населених пунктів Іванівське та Кліщіївка Донецької області.

У зоні відповідальності ОСУВ «Таврія» на Авдіївському напрямку наші захисники відбили 25 атак ворога в районах населених пунктів Сєверне, Степове, Бердичі, Ласточкине та Невельське Донецької області.

На Мар'їнському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Новомихайлівка, Георгіївка, Побєда та Красногорівка Донецької області, де ворог 40 разів намагався прорвати оборону наших військ.

На Новопавлівському напрямку ворог наступальних (штурмових) дій не здійснював.

На Запорізькому напрямку Сили оборони відбили 6 атак противника у районі населеного пункту Роботине та 1 — в районі населеного пункту Гуляйпільське Запорізької області.

У зоні відповідальності ОСУВ «Одеса» на Херсонському напрямку Сили оборони надалі продовжують утримання позицій та відбиття штурмів окупаційних військ. Попри значні втрати, ворог не полишає спроб вибити наші підрозділи із займаних позицій. Так, протягом минулої доби противник здійснив 4 безуспішних штурми позицій наших військ на лівобережжі Дніпра.

Схожі новини