Передплата 2024 ВЗ

Тисяча дронів на фронт

  • 23.02.2024, 14:56
  • 548

Петро Порошенко знову везе вкрай потрібну техніку у бригади ЗСУ

Фото "ЄС"
Фото "ЄС"

«Коли ти приїжджаєш на фронт, чуєш, що дронів багато не буває. Тут зараз тисяча дронів. І це вже п’ята тисяча, яку ми передаємо нашим військовим. В тому числі передавали під Авдіївку майже тисячу для 110 бригади, майже тисячу 53-й бригаді. І тоді, коли не було чим воювати», — констатує Порошенко.

«Це — 7-ми дюймові, це — 10-ти дюймові. Це те, куди ми переключили всі фінансові потоки. Тому, що FPV-дрони рятували наших військових, які залишились без снарядів. зупиняли наступ і знищували орків», — говорить пʼятий президент.

«Ця робота буде продовжена. Ми будемо намагатися не збиватися з графіка, щоб хоча би дві тисячі дронів на місяць — а це майже мільйон доларів — потрапляли на фронт», — зазначає Петро Порошенко.

«Наші дрони на фронті. А дрони, гроші на які вилучили в суб'єктів місцевого самоврядування ще в жовтні-листопаді, досі значною мірою не надійшли. Я вважаю, що це несправедливо і ганебно стосовно наших військових. Вчіться. Наша команда працює за десять днів від грошей до дронів. Треба — і вас навчимо», — резюмує Порошенко.

Схожі новини