Передплата 2024 ВЗ

Українка Кароліна Шиїно відмовилася від титулу «Міс Японія»

  • 05.02.2024, 17:30
  • 959

Кароліна Шиїно, у якої українське походження, отримала звання «Міс Японія» у 2024 році. Однак дівчина відмовилася від титулу після того, як журналісти опублікували інформацію про її стосунки із одруженим чоловіком

Фото Кароліни Шиїно із сайту Kyodo
Фото Кароліни Шиїно із сайту Kyodo

Українка стала першою жінкою європейського походження, яка виграла головний приз у конкурсі «Міс Японія». Цю перемогу вважали суперечливою в японському суспільстві через етнічну приналежність конкурсантки.

Пізніше подробиці про стосунки Кароліни Шиїно з одруженим впливовим чоловіком опублікував журнал Shukan Bunshun. Після цього Асоціація «Міс Японія» заявила, що задовольнила прохання моделі відмовитися від свого титулу.

Асоціація вибачилася перед спонсорами й суддями, заявивши, що найвища нагорода конкурсу буде вакантною до кінця року.

Організатори конкурсу спочатку підтримали Кароліну Шиїно, коли вона заявила своєму модельному агентству Free Wave Co., що припинила стосунки, щойно дізналася, що її хлопець одружений. Однак у новій заяві агентства йдеться, що дівчина продовжувала зустрічатися з чоловіком і тоді, коли дізналася про його сімейний стан.

Опісля Кароліна Шиїно опублікувала у мережі вибачення і написала, що не змогла сказати правди, бо була розгублена і налякана після публікації у журналі.

«Мені щиро шкода за величезну біду, яку я спричинила, і за те, що зрадила тих, хто підтримував мене», — написала вона.

Схожі новини