Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Німецька митниця заблокувала польські фури (ВІДЕО)

  • 28.11.2023, 12:45
  • 2 123

В українців взагалі не перевіряють документів, а громадян Польщі розпитують довго і «ставлять мільйон запитань». Черга на польсько-німецькому кордоні майже така, як черги на українських КПП

Скрін із відео
Скрін із відео

У понеділок, 27 листопада, у соцмережах з’явилося відео довгої черги автомобілів, імовірно — на німецько-польському кордоні. За словами автора публікації, німецькі митники довго перевіряють польські фури і легкові машини. Відео опублікував в Instagram український перевізник Сергій Владі (sergej.vladi).

«Проїхали кордон Німеччина — Польща, на кордоні стоять, гальмують усіх поляків. Ми, коли їхали, у нас взагалі навіть не перевіряли документи. Ось фури всі стоять», — йдеться у публікації автора, який розповів про становище на трасі Берлін — Котбус — Дрезден — Вроцлав.

За його словами, довжина черги з вантажівок на польсько-німецькому кордоні сягає 40 км і порівнянна з чергою біля пропускного пункту Шегині або Рава-Руська у Львівській області.

«Одні польські фури стоять, німці всіх гальмують, перевіряють, мільйон запитань…» — сказав він.

За даними українського журналіста Віталія Глаголи, німецька митниця зупинила рух усіх польських фур і кожного ретельно перевіряє. Перевірки можуть бути пов’язані з великим потоком мігрантів до Німеччини.

Офіційних підтверджень або іншої інформації поки немає.

Схожі новини