Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Хороші новини. Дотиснули уряд щодо підзаконних актів для виплат військовим»

  • 22.09.2023, 13:55
  • 457

Співголова фракції «Європейська Солідарність» Ірина Геращенко повідомила, що робочій групі парламенту врешті-решт вдалося дотиснути уряд щодо підзаконних актів для виплат військовим

Як відомо, три місяці тому набрав чинності закон про збільшені відпустки та доплати військовим. Однак через відсутність підзаконних актів Кабінету міністрів виконання закону досі гальмується.

«Хороші новини. Дотиснули уряд щодо підзаконних актів для виплат військовим. Ця епопея триває з червня, після прийняття відповідного закону ВР. Але досі не було відповідних постанов і наказів. Мінекономіки прозвітували, що рішення є. Сподіваюся, вже цього місяця строковики, курсанти, поранені отримають виплати, враховуючи червень-серпень. З інструкторами епопея поки триває», — написала Геращенко на своєму телеграм-каналі.

«Зустрілися з ветеранськими ГО, обговорили законопроєкти про УБД і соціальну підтримку ветеранів. Я ще раз звернула увагу колег на проблему Національного військового кладовища. Родини загиблих вимагають, аби влада врахувала їх позицію в питанні визначення місця меморіалу», — наголошує Ірина Геращенко.

Схожі новини