Передплата 2024 «Добрий господар»

«Сьогоднішнім святом завдячуємо Збройним Силам України»

  • 01.09.2023, 13:04
  • 480

Петро Порошенко у День знань привітав школярів, студентів і педагогів. Він закликав вчити українську мову та історію і вірити у ЗСУ

«Вже другий рік поспіль українські батьки ведуть своїх дітей до шкіл у реаліях повномасштабного вторгнення. Хтось — за кордоном, у різних куточках світу. Хтось — в Україні. Багатьох ведуть бабусі й дідусі, бо мама чи тато — на війні, захищають незалежність. Маємо памʼятати: і сьогоднішнім святом знань завдячуємо Збройним Силам України. Під їхнім захистом — є надія і віра: у дітей, у студентів, у дорослих», — написав Петро Порошенко на своєму телеграм-каналі.

«Величезна вдячність тим, хто робить реальним українське майбутнє. Щоб українські діти росли та навчалися під мирним небом України. Щоб наступне покоління не знало, що таке війна», — зазначає Порошенко.

«Низький уклін вчителям та викладачам, які, не зважаючи на варварські обстріли росіян, перебої зі світлом та звʼязком, продовжують працювати та навчати. А новому поколінню хочу побажати знати українську мову, історію. Бо це — база, ґрунт, фундамент. Вірте в ЗСУ та знайте, ми обовʼязково Переможемо!», — написав п’ятий президент.

Схожі новини