Передплата 2024 «Добра кухня»

Хто прагне та рішуче діє - той переможе і розбагатіє!

  • 28.07.2023, 09:00
  • 620

Покладіть руку на серце й щиро зізнайтеся: чи хоча б раз у житті ви мріяли отримати шалені гроші просто так, одразу, несподівано? Напевно, про це час від часу мріє кожна людина на планеті.

А чи знаєте ви, що наші думки — матеріальні? Що коли чогось бажаєте і прагнете всім серцем, слід візуалізувати свої бажання, й одного разу вони матеріалізуються у вашому житті. Та, звісно, потрібно не лише мріяти, а й рішуче діяти, наполегливо йти до свої мети. Саме так вчинила Головна переможниця маркетингової акції від «Імідж Клубу«ТМ — Лазор Лідія Дмитрівна з с. Сіде Львівської області.

Сьогодні ми розповімо вам історію цієї чудової жінки. Нехай її успіх стане для вас прикладом і надихне на перемогу.

Лідія Дмитрівна — дуже позитивна людина, яка вірить у долю, перемогу і силу думки та діла. Як і багато інших людей, пані Лідія мріяла про великі гроші для себе та рідних. Проте жінка не лише мріяла про великий грошовий приз, але й упевнено крокувала до своєї мети. Вона брала участь у різних призових акціях. Та шлях до перемоги не був простим і швидким. Неодноразово Лідію Дмитрівну ошукували недобросовісні організатори акцій. Та вона не втрачала віри.

Невдалий досвід підказав нашій героїні, що брати участь потрібно лише в акціях перевірених організаторів, про яких є достовірна інформація. Так жінка познайомилася з «Імідж Клубом»ТМ  — чесним організатором маркетингових акцій, який завжди виконує свої зобов’язання перед клієнтами та переможцями. За цей час було проведено безліч акцій, грошовими призами нагороджено багатьох щасливих Головних переможців. Детально про діяльність компанії та про нагородження кожного з Головних переможців можна дізнатися на сайті «Імідж Клубу». Зайдіть і переконайтеся самі!

Тож пані Лідія, за підтримки своєї дочки, брала активну участь у маркетинговій акції від «Імідж Клубу»ТМ, замовляла товари і сподівалася одержати великий грошовий Приз. І от це сталося! 31 травня 2023 року Лідії Дмитрівні сповістили про таку жадану перемогу, а згодом — вручили омріяний Головний приз. Отримані гроші жінка планує використати на підтримку здоров’я, поділитися зі своїми дітьми та, звісно ж, частину передати на ЗСУ. Вона вже здобула Приз, тож наразі її найбільше бажання — наша загальна ПЕРЕМОГА!

Дорогі читачі, якщо ви теж мрієте про великі гроші - приєднуйтесь до «Імідж Клубу»ТМ, беріть участь у наступних маркетингових акціях, завжди вірте в себе, впевнено йдіть до своєї мети і ви обов’язково переможете та отримаєте свій Головний приз!

Схожі новини