Передплата 2024 «Добра кухня»

На кордоні з Польщею впродовж доби затримали трьох чоловіків, які намагалися незаконно ввезти товар

  • 21.07.2023, 12:20
  • 419

Спроби незаконного ввезення незадекларованого товару через українсько-польський кордон припинили прикордонники спільно з митниками у пунктах пропуску «Шегині» та «Смільниця»

35-річний громадянин Польщі прямував в Україну мікроавтобусом «Мерседес» учора ввечері.

За інформацією оперативних співробітників, транспортний засіб скерували для додаткової перевірки. Згодом спільно з працівниками митниці прикордонний наряд виявив 602 одиниці нового дитячого одягу.

В іншому випадку під час перевірки ще одного мікроавтобуса «Мерседес», яким їхали сьогодні вранці через той самий пункт пропуску, оглядовики виявили незадекларований товар. 32-річний українець намагався ввезти в Україну одяг і взуття з марками елітних світових брендів.

Також мікроавтобус «Рено», який прямував смугою руху «зелений коридор» у пункті пропуску «Смільниця», перевірили за ініціативи оперативників. Під час цього у багажному відділенні виявили понад 50 одиниць запчастин до автомобіля, які 63-річний чоловік намагався незаконно перевезти через кордон. За ринковими цінами орієнтовна вартість запчастин становить 160 тис. гривень.

За цими фактами склали протоколи. Товари вилучили працівники митниці. Суму оцінки одягу встановлять додатково.

Схожі новини