Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

До реконструкції спортивного майданчика в Жовтанцях долучилася «Контінентал Фармерз Груп»

  • 27.06.2023, 13:56
  • 667

Літні канікули для дітей Жовтанецької громади почалися зі свята. На початку червня тут відкрили реконструйований спортивний майданчик. Після урочистої частини провели футбольний турнір серед дитячих команд із сіл Жовтанці й Ременів та міста Камʼянка-Бузька.

До співфінансування проєкту з оновлення спортивної локації у селі Жовтанці долучилася і «Контінентал Фармерз Груп». Заступник керівника кластера «Кам'янка-Бузька» зі зв’язків з громадськістю Дмитро Мороз зазначив, що повна вартість реконструкції майданчика сягнула 1,5 млн грн. Компанія на цю потребу скерувала 400 тис. грн.

«Представники громади звернулися до нас і місцевих підприємців з проханням підтримати реконструкцію футбольного майданчика. Молодь потребувала добре облаштованого місця для тренувань. Адже в Жовтанецькій громаді дуже популярні заняття спортом. Там діє вісім футбольних команд — одна доросла та сім дитячих, — зауважив Дмитро Мороз. — Нам дуже приємно, що в такий непростий час маємо змогу долучитися до розвитку талантів юних українців. Тому, звісно, відгукнулися на потреби наших партнерів».

Отож у громаді з’явилася ще одна комфортна локація для тренувань. Спортивний майданчик зі штучним трав’яним покриттям розташований неподалік школи та стадіону, тому його зручно відвідувати учням різного віку.

Голова Жовтанецької громади Ярослав Деркач підкреслив: разом з однодумцями дбає, щоб у місцевої активної молоді й дітей були належні умови для занять спортом. А з «Контінентал» у громади склалася ефективна співпраця.

«Компанія підтримує наші ініціативи. Нещодавно завершили великий проєкт — реконструкцію спортивного майданчика, до чого фінансово долучився і „Контінентал“, — зазначив Ярослав Деркач. — До слова, це вже третій спортивний майданчик, облаштований у межах нашої громади. Раніше побудували такі в селах Новий Став і Велике Колодно».

Зазначимо, що «Контінентал Фармерз Груп» сприяє розвитку населених пунктів у всіх регіонах своєї присутності. З початку 2023 року Компанія спрямувала на потреби громад, де обробляє землі, понад 12 млн грн. Більше ніж 1 млн грн із цієї суми місцеві скерували на реалізацію спортивних проєктів або ініціатив для молоді.

Мар’яна Руда

Схожі новини