Передплата 2024 «Добре здоров’я»

На Волині затримали жінку, яка організувала «бізнес» на незаконному перевезенні осіб за кордон

  • 27.06.2023, 11:15
  • 763

Оперативники Волинського прикордонного загону спільно зі співробітниками управління міграційної поліції та слідчими СУ ГУНП в області, за процесуального керівництва обласної прокуратури, задокументували злочинну діяльність мешканки Волині, яка налагодила схему нелегального виїзду призовників за кордон

Правоохоронці затримали 26-річну жінку поблизу одного з пунктів пропуску на Львівщині. Фігурантка саме збиралася відправити «клієнта» у закордонну подорож. За таку послугу жінка отримала 5500 доларів. За налагодженою схемою охочих незаконно виїхати за кордон зловмисники попередньо вносили в електронну систему «Шлях», що надавало їм право як водіям, які здійснюють міжнародні перевезення, виїжджати за межі України.

За місцями проживання фігурантів провадження правоохоронці здійснили санкціоновані обшуки, під час яких виявили та вилучили значні суми коштів у національній та іноземній валюті, банківські картки, комп’ютерну техніку, печатки, чорнові записи тощо.

Зловмисницю затримали у порядку статті 208 КПК України та оголошено про підозру за ч.3 ст.332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України.

Слідство триває.

Схожі новини