Передплата 2024 ВЗ

Гороскоп з 26 червня по 2 липня 2023 року

  • 26.06.2023, 07:00
  • 1 972

Гороскоп на тиждень

ОВЕН.

У вашому житті почнеться біла смуга. Позна­йомитеся з дуже цікавими людьми, можливо, отримаєте довгоочікуване підвищення на роботі. Голо­вне, не підганяйте події! Намагайтеся бути м’якшими у спілкуванні з дітьми. Вони переживають непростий пе­ріод, і їм потрібна ваша участь, а не критика.

ТЕЛЕЦЬ.

Завжди теплі стосунки з колегами в найближ­чі два дні можуть зіпсуватися. Перший крок до примирення повинні зробити ви. Будьте обережні у фі­нансових операціях. Зараз не рекомендується здій­снювати операції купівлі-продажу. Взагалі, гроші на­разі краще збирати, а не витрачати.

БЛИЗНЮКИ.

Поринете у своє особисте життя. Не будете помічати нічого навколо, забудете про друзів, відсунете на другий план робочі завдання. Гарний на­стрій спонукає вас на нові ідеї. Можливо, ви, нарешті, дозрієте для того, щоб зробити хобі справою всього життя.

РАК.

Вам доведеться швидко приймати рішення. Часу на роздуми не буде. Прислухайтеся до свого серця. Вільним Ракам бажано терміново онови­ти гардероб. Десь поблизу ходить ваша доля, і ви по­винні виглядати неперевершено.

ЛЕВ.

Перед близькими людьми постанете зовсім у новому світлі. Вас важко буде впізнати — завжди теплу і привітну особу. Надлишок агресії компенсуйте активним відпочинком. Початок тижня може ознаме­нуватися приємною зустріччю з друзями, з якими ви давно не бачилися.

ДІВА.

Якщо раніше начальство у вас не вірило, то за­раз у боса є шанс змінити свою думку. Ви буде­те на висоті! Навіть самі здивуєтеся своїй працездат­ності і розуму! Зате друзі вас можуть критикувати. Не треба злитися на них, пропустіть усе повз вуха.

ТЕРЕЗИ.

На вас чекає невеликий перепочинок після три­валої і старанної роботи. Пристрасті в особис­тому житті і на роботі стихнуть, а ви зможете гарно відпочити. На вівторок і четвер призначайте важливі зустрічі, співбесіди, наради. Є шанс, що у вас все ви­йде.

СКОРПІОН.

У вашому житті все буде настільки добре, що ви захочете розповісти про це всьому світу. Однак не треба ділитися подробицями з усіма. Цей тиждень бажано провести тільки з близькими людь­ми. Від спілкування з ними ви зарядитесь позитив­ною енергією.

СТРІЛЕЦЬ.

Протягом найближчих двох днів вам слід бути напоготові, адже в будь-який момент можете потрапити у незручну ситуацію, Особливо небезпеч­ним виявиться 29 червня. На початку липня настане сприятливий період, який обіцяє вам багато приємних і, що важливо, корисних знайомств.

КОЗЕРІГ.

Жага пригод змусить вас щось змінити у своє­му житті. Може, ви підете у відпустку, а може, зміните місце проживання. У вас буде спокуса сісти на дієту. Не робіть цього! Зайву вагу скинути буде склад­но. Окрім того, нашкодите здоров’ю.

ВОДОЛІЙ.

Вам важливо прислухатися до власного тіла. За появи будь-яких симптомів або тривожних дзві­ночків звертайтеся до лікаря. У вашому оточенні можуть з’явитися люди, які шукають вигоду і ставлять­ся до вас нещиро. Намагайтеся уважно придивлятися до всіх нових знайомих.

РИБИ.

Одружених Риб доля буде випробовувати на міцність. У стосунках з коханою людиною може настати криза. Важлива дата — 28 червня. Цього дня все вирішиться. Дачникам зірки радять якомога біль­ше часу проводити на присадибних ділянках. Щоб бо­дай трохи відпочити на свіжому повітрі.

Схожі новини