Передплата 2024 «Добра кухня»

Співробітники внутрішньої безпеки Держприкордонслужби викрили корумпованого прикордонника

  • 25.05.2023, 14:10
  • 604

Прикордонника викрили під час отримання неправомірної вигоди у сумі 60 000 гривень за сприяння у незаконному перетині через державний кордон з Румунією особам призовного віку

На Буковині офіцери внутрішньої та власної безпеки у Чернівецькому загоні ГВ ВВБ «Захід» Держприкордонслужби України спільно зі співробітниками територіального управління ДБР та Чернівецької спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону, затрималиінспектора прикордонної служби під час отримання неправомірної вигоди.

У межах кримінального провадження, розпочатого за повідомленням співробітників ВВВБ по Чернівецькому загону, правоохоронці встановили, що військовослужбовець за грошову винагороду надавав службову інформацію про розміщення прикордонних нарядів та допомагав правопорушникам незаконно перетнути кордон.

Наразі інспектору прикордонної служби повідомили про підозрузач.3 ст.368 ККУ «Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою». Санкція статті передбачає від 5 до 10 років ув’язнення з трирічним позбавленням права займати певні посади чи займатися певною діяльністю та конфіскацією майна. Слідчі дії тривають.

Схожі новини