Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Місце русні у пеклі: на фронт відправили чергову допомогу

  • 16.05.2023, 19:25
  • 656

Найкраща відповідь на ворожі ракетні обстріли — допомога ЗСУ

Фото із сайту Євросолідарності
Фото із сайту Євросолідарності

У цьому переконана команда Петра Порошенка, який вже завтра везе чергову партію техніки на східний напрямок.

«У нас була дуже важка ніч. Я думаю, що більша половина Києва не спала. Всі ви бачили ракети — ті, що русня готувала для нас. А ми замість цього організували пекло для російських ракет. А за російськими ракетами туди підуть і російські орки, російське керівництво і путін — в пекло! Саме там їм і місце», — зазначив Порошенко.

Для бригад на східному фронті підготували півтора десятка одиниць техніки. Завтра у десантну бригаду передадуть автобус для перевезення особового складу, який буде курсувати між навчальним центром та передовою.

«Це для того, щоб наші десантники мали можливість доїжджати в комфортних умовах», — пояснив Петро Порошенко.

Також у війська передають чергову партію тентованих автомобілів DAF та лазне-пральні комплекси. «Ми зробили новий тип модернізації. Ці машини йдуть в десантну бригаду. І дуже символічна лазня, бо перша десантна бригада повністю завершила комплектування лазне-пральними комплексами», — сказав Порошенко.

«Ми починаємо укомплектовувати лазне-пральними комплексами моторизовані бригади. Наша команда, яка складається з більш як 150 людей, виготовляє це на власних виробничих потужностях», — пояснив Порошенко і додає: такого рівня комплекси більше ніхто для військових не виготовляє.

П’ятий президент також показав величезні шини для трофейних вантажівок КАМАЗ: їх на прохання військових довелося шукати далеко за кордоном.

«Ці колеса дуже дефіцитні. КАМАЗи віджали, вони працюють зараз на Збройні Сили і на нашу перемогу. А коліс немає. Ми спеціально їх завезли — не з росії. Бо без коліс вони змушені стояти, і до нас звертається зам по тилу з артилерійських бригад — зараз вони теж підуть за адресами», — пояснив Порошенко.

«Ми робимо все можливе, щоб у кожній бригаді Збройних Сил України, яка воює, були наші лазне-пральні комплекси, пересувні авторемонтні майстерні, які дозволять, не відводячи в тил, прямо на полі бою забезпечити відновлення боєздатності нашої техніки», — пояснює Петро Порошенко.

Загалом на фронт передають техніки на понад 9 млн гривень.

«Ми робимо все можливе, щоб встигнути до початку наступу. Отже, завтра на фронт», — зауважив Петро Порошенко.

Схожі новини