Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У Львові зібрали більше, ніж пів мільйона гривень на реабілітацію воїнів

Благодійний фонд «Із янголом на плечі» організував благодійний концерт та ярмарок у Центрі Довженка. Завдяки цьому збирали кошти на реабілітацію воїнів

До Благодійного Фонду «Із янголом на плечі» звернулася колега, яка керує благодійним фондом на Харківщині, з проханням допомогти, підтримати свого земляка, що перебуває на реабілітації у центрі комплексної реабілітації «Галичина» у Великому Любіні. Волонтери центру приїхали з гостинцями у реабілітаційний центр і відтоді стали добрими друзями та опікунами хлопців. За більше ніж два місяці провели понад 15 різноманітних акцій, щоб підтримати дух наших захисників. Це і поїздки Львівщиною, риболовля, спільне плетіння сіток на фронт, річковий сплав.
Гуманітарна допомога фонду вимірюється тонами. Але потреби щодня також зростають.

Щоб зібрати якомога більше коштів, волонтери фонду організували «зірковий» концерт. Тішили публіку — Назар Савко, Танц Театр Життя, Олександр та Юлія Божики, Дитяча студія танцю «Смайлики», Іванка Червінська та Геннадій Бондар, Ірина Доля та найулюбленіші виконавці - Тарас Петриненко і Тетяна Горобець.

Народний артист України Тарас Петриненко
Народний артист України Тарас Петриненко

Виручені кошти за квитки були понад 500 000 грн. Про це прозвітував директор фонду Юрій Федечко. І з вдячністю опустився на коліно перед глядачами. Адже в теперішній нелегкий час, коли люди вже потрохи виснажені і морально, і матеріально, пожертви збирати все важче.

Директор БФ "Із янголом на плечі" Юрій Федечко
Директор БФ "Із янголом на плечі" Юрій Федечко

Перед концертом присутні мали змогу купити різноманітні смаколики, які приготували волонтери та друзі Фонду «Із янголом на плечі». Найбільше до залучення партнерів докладається голова правління фонду Ірина Плахтій. Пані Ірина настільки уміє налагодити контакти з бізнесом, що, видається, меценати мають за честь надавати свою продукцію та підтримувати заходи фонду. Усе це результат повної довіри до діяльності фонду та його волонтерів.

Усі благодійні внески та виручені кошти ще підраховують організатори і ретельно про це відзвітують.

Якщо хтось може долучитися до програм фонду, благодійні внески можна надсилати на реквізити: — Картка Приватбанку 5169 3305 2176 1400 (оформлена на директора фонду) для клієнтів Приват24 — АТ КБ «ПРИВАТБАНК» ЄДПРОУ: 41 411 833 Рахунок: UA173052990000026009001002960 Призначення: благодійний внесок — ПАТ «КРЕДОБАНК» ЄДРПОУ: 41 411 833 Рахунок: UA913253650000026008011024214 Призначення: благодійний внесок — Допомога через MONOBANK: Розділ Інші платежі - Благодійність — БФ «Із янголом на плечі»

Схожі новини