Передплата 2024 «Добрий господар»

Ґвалтували свою 12-річну доньку та знімали це на камеру: на Закарпатті затримали подружжя

  • 30.03.2023, 14:45
  • 1 644

На Закарпатті подружжя неодноразово ґвалтувало свою 12-річну доньку, знімаючи це на камеру мобільного

Фото із соцмереж Віталія Глаголи
Фото із соцмереж Віталія Глаголи

Про це повідомив журналіст Віталій Глагола, якому вдалося дізнатися деталі.

Потерпіла дитина проживає у селі Калини Тячівського району. Дівчинка сама звернулася до правоохоронців 29 березня і розповіла, що вітчим неодноразово вчиняв щодо неї сексуальне насилля із липня 2021 року.

За словами дитини, вона вирішила розповісти про все після того, як дізналася про резонансну історію щодо «Верхньоворітського зґвалтування».

Також відомо, що мати неповнолітньої змушувала дівчинку до статевого контакту із нею та вітчимом.

У помешканні подружжя правоохоронці виявили докази того, що зґвалтування своєї ж дитини батьки фільмували на камеру. Під час огляду судово медичним експертом у дівчинки виявили множинні розриви жіночої пліви.

Наразі відомо, що насилля до дитини почали вчиняти ще з 7-річного віку. Перше зґвалтування дівчинка пережила, коли поверталася разом з вітчимом додому від гостей. Тоді насильник зґвалтував її пальцями.

Також відомо про випадок, коли вітчим, перебуваючи на заробітках, по відеозв'язку змушував по черзі «задовільняти себе пальцями» дружину та неповнолітню потерпілу.

Тим часом під час погодження затримання правоохоронці повідомили про незрозумілу позицію прокурора щодо автентичності файлів та причетності вітчима та матері щодо вчинення тяжкого злочину щодо неповнолітньої дитини.

Наразі дитина під опікою соціальних працівників.

Підозрюваних затримали у порядку ст.208. КК України. За фактом розпочали кримінальне провадження за ч.4 ст.152 (зґвалтування).

Схожі новини