Передплата 2024 «Добре здоров’я»

ДТП на окружній дорозі в Трускавці, неподалік дельфінарію «Оскар»

Ця дорожньо-транспортна пригода, як інформує відділ комунікації обласного управління поліції, сталась два дні тому пізно вночі у Трускавці у місці з поганою славою

Тут водії, перевищуючи швидкість, не вперше втрачають контроль над керуванням автомобілем.

Цього разу на окружній дорозі, як називають вулицю Городище у місті-курорті, неподалік дельфінарію «Оскар», на невеличкому згині «вилетів» з траси швидкісний «Volkswagen Passat». Дякувати Богові, авто не перекинулось. На момент аварії у салоні автівки, крім водія, був ще пасажир. Обидва живі. Але пасажиру, 39-літньому жителю Дніпра, пощастило менше, ніж водію, 30-літньому жителю Київської області.

Потерпілого із численними травмами, як пояснили репортеру «ВЗ», відразу ж доправили до базового медичного закладу регіону, КНП «Дрогобицької міської лікарні № 1». Водія поліція затримала. Експертизою встановлено, що він був напідпитку. Триває досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Слідчі відділення поліції № 2 Дрогобицького районного відділу поліції, за процесуального керівництва Дрогобицької окружної прокуратури, повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.286−1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання волі до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами від трьох до п’яти років.

Схожі новини