Передплата 2024 «Добра кухня»

Макрон по-справжньому змінився: Зеленський про візит у Францію

  • 09.02.2023, 10:15
  • 813

Наразі між Україною та Францією та іншими міжнародними партнерами є справжня довіра

Володимир Зеленський та Еманнуель Макрон у Парижі. Фото із мережі
Володимир Зеленський та Еманнуель Макрон у Парижі. Фото із мережі

Про це заявив президент Володимир Зеленський за результатами зустрічі із французьким лідером Еммануелем Макроном.

За його словами, Макрон змінив свою думку щодо того, що Заходу та Україні треба намагатися «зберегти обличчя» російському диктатору володимиру путіну.

«Я думаю, він змінився. І що цього разу він змінився по-справжньому. Зрештою, саме він відкрив двері для постачання танків. Він також підтримав заявку України на вступ до ЄС. Я думаю, що це був справжній сигнал», — розповів Зеленський.

Він вважає, що наразі між Україною та Францією та іншими міжнародними партнерами є справжня довіра. Зеленський також заявив, що здивований поведінкою нащадків росіян в Європі, які підтримують російський режим.

«росіяни, які залишили свою країну 1917 року під час революції, вся інтелігенція, яка втекла від комуністичного режиму, влаштувалися в Європі. Але я зі здивуванням бачу, що деякі з їхніх нащадків підтримують володимира путіна тоді, коли він робить з їхніми сім'ями те ж саме, що робив комуністичний режим у 1917 році», — додав він.

Також Зеленський переконаний, що навіть після повалення путіна світ більше не буде розмовляти з рф, як раніше:

«Заходу доведеться змінити свою політику щодо росії, навіть якщо до влади у москві прийде інший лідер. Ви повинні змінити своє бачення».

Схожі новини