Передплата 2024 ВЗ

росія продовжує зазнавати значних втрат, — розвідка Британії

  • 23.01.2023, 11:45
  • 664

Збройні сили рф продовжують переживати «оперативний глухий кут» і значні втрати військового складу

Фото ілюстративне із мережі
Фото ілюстративне із мережі

Про це йдеться у повідомленні пресслужби Міністерства оборони Великої Британії.

Генерал валерій герасимов, начальник генерального штабу рф та новопризначений головнокомандувач в Україні, ймовірно, розпочав свою поїздку до військових сил задля покращення повсякденної дисципліни розгорнутих військ.

З того часу, як він став командувачем, офіцери намагалися заборонити неспеціалізовану уніформу, поїздки в цивільному транспорті, використання мобільних телефонів і нестандартні зачіски.

Ці заходи сприймали скептично. Однак найбільше насмішок викликали спроби поліпшити рівень гоління військ. У так званій днр назвали пріоритетність бриття «фарсом», який «загальмує процес знищення ворога».

Також власник ПВК «Вагнера» євген пригожин розкритикував військове керівництво, заявивши, що «війна — це час активних і мужніх, а не гладко поголених».

Пріоритезація здебільшого незначних нормативних актів, ймовірно, підтвердить побоювання багатьох його скептиків у росії. Разом з міністром оборони сергієм шойгу його все частіше сприймають як неконтактного і зосередженого на презентації, а не на суті.

Схожі новини