Передплата 2024 ВЗ

Відомого російського олігарха знайшли мертвим в Індії

  • 27.12.2022, 19:15
  • 1 406

російський ковбасний олігарх і місцевий депутат від «Єдиної росії» Павло Антов випав з вікна готелю в Індії

Павло Антов. Фото із мережі
Павло Антов. Фото із мережі

Олігарха знайшли мертвим у готелі в Індії через два дні після смерті його друга, бізнесмена Володимира Буданова.

Вони відвідували штат Одіша на південному сході Індії. У готелі Антов святкував свій день народження з Будановим і ще двома людьми. Їхні особи невідомі.

Як відомо, Антов був депутатом від путінської партії «Єдина росія» у місцевій раді Володимирської області, що на схід від москви.

росіЗМІ пишуть, що 65-річний Антов випав з вікна готелю у місті Раягада. Його компаньйон, бізнесмен Володимир Буданов, помер у готелі в п’ятницю.

Суперінтендант поліції Одіші Вівекананда Шарма заявив, що у пана Буданова стався інсульт, а Антов був у депресії після смерті друга і теж помер.

російський консул в Калькутті Олексій Ідамкін повідомив агенції ТАСС, що поліція не вбачає криміналу «у цих трагічних подіях».

Туристичний гід Джітендра Сінгх розповів журналістам, що Буданов, можливо, «випив багато алкоголю, оскільки у нього у номері були пляшки з алкоголем».

Павло Антов був засновником м’ясокомбінату «Володимирський стандарт». У 2019 році Forbes писав, що він має понад 140 мільйонів доларів. Антов тоді очолив список найбагатших законодавців і державних службовців росії.

У червні олігарх розкритикував війну та авіаудари рф по Києву. У WhatsApp Антов назвав війну російським «терором». Він обурювався через обстріл Києва, внаслідок якого з-під завалів дістали маленьку дівчинку. Її тато загинув.

Пізніше бізнесмен змінив свою думку, написавши, що його пост був «технічною помилкою». Повідомлення у WhatsApp видалили. Згодом Антов написав у соцмережах, що він є прихильником президента, «патріотом своєї країни» і підтримує війну.

Коли росія розпочала війну проти України, кілька відомих російських бізнесменів загинули за загадкових обставин. Дехто з них відверто критикували війну.

У вересні голова російського нафтового гіганта Лукойл Равіль Маганов, ймовірно, випав з вікна лікарні в москві. Раніше у Підмосков'ї знайшли мертвим іншого колишнього топменеджера «Лукойлу» Олександра Суботіна.

Схожі новини