Передплата 2024 «Добрий господар»

Twitter розпускає Раду з довіри та безпеки

  • 13.12.2022, 16:45
  • 785

Twitter розпустив свою Раду довіри та безпеки, волонтерську групу, сформовану 2016 року для консультування платформи

Про це пише Reuters.

«Оскільки Twitter переходить на новий етап, ми переглядаємо, як найкраще залучити зовнішнє розуміння щодо наших продуктів і розробки політики. У рамках цього процесу ми вирішили, що Рада довіри та безпеки — не найкраща структура для цього», — йдеться у повідомленні.

Електронний лист надійшов менш ніж за годину до того, як члени ради мали зустрітися з керівництвом компанії у Zoom. Там також написано, що робота над тим, щоб зробити Twitter безпечним, інформативним місцем, буде рухатися швидше та агресивніше, ніж будь-коли раніше. Попри розпуск ради, у компанії готові «вітати ідеї щодо того, як досягти цієї мети».

Сторінку групи в Twitter було видалено. Але згідно з її вебархівом, рада складалася з різних організацій із захисту громадянських прав, науковців та інших організацій, які консультували Twitter під час розробки продуктів, програм і правил.

Twitter поки не відповів на запит Reuters про коментар. Раніше Маск звинуватив членів ради у відмові вжити заходів щодо експлуатації дітей, але колишній генеральний директор Джек Дорсі назвав це твердження «неправдивим»

Схожі новини