Сублімована їжа — ідеальний варіант для непростих умов
- 07.12.2022, 05:30
- 669
Раніше вона була популярна серед туристів та військових, а тепер актуальна для всіх у великих і не дуже містах
/wz.lviv.ua/images/news2/2022/12/06/dd5abe7f.jpg)
Сублімація — це видалення води з продукту, тобто сушка. Таким методом можна запасати будь-що: ягоди, овочі, фрукти, м’ясо. Технологія дозволяє зберегти всі поживні речовини при переході з однієї форми в іншу.
Про те, що можна приготувати швидко та за обмежених умов медаліст Кулінарного чемпіонату України (2021), шеф-кухар ресторану Ілля Ульянов розповідає в новому відео на YouTube-каналі SPRAVDI.
Більше порад читайте на сайті Dovidka.info або дивіться на YouTube.