Передплата 2025 «Добре здоров’я»

Сублімована їжа — ідеальний варіант для непростих умов

  • 07.12.2022, 05:30
  • 669

Раніше вона була популярна серед туристів та військових, а тепер актуальна для всіх у великих і не дуже містах

Сублімація — це видалення води з продукту, тобто сушка. Таким методом можна запасати будь-що: ягоди, овочі, фрукти, м’ясо. Технологія дозволяє зберегти всі поживні речовини при переході з однієї форми в іншу.

Про те, що можна приготувати швидко та за обмежених умов медаліст Кулінарного чемпіонату України (2021), шеф-кухар ресторану Ілля Ульянов розповідає в новому відео на YouTube-каналі SPRAVDI.

Більше порад читайте на сайті Dovidka.info або дивіться на YouTube.