Передплата 2024 «Добра кухня»

Окупанти полюють на сили спротиву, українських дітей та крадуть збіжжя. Дайджест новин з тимчасово окупованих територій

  • 04.12.2022, 01:00
  • 590

Разом з Центром національного спротиву продовжуємо дайджест новин з тимчасово окупованих територій. У цих матеріалах розповідатимемо про українців, які героїчно чинять опір ворогу

Пошуки підпілля

Окупанти вкотре посилили фільтраційні заходи на тимчасово зайнятих територіях (але це нічого не змінить) — на Херсонщині у Новомиколаївці та Красному окупанти перевіряли будинки, телефони та документи місцевих мешканців і вилучали техніку, зброю та інше майно.

На Луганщині загарбники створили бот в Telegram для анонімних доносів, адже місцеве населення передає інформацію про його пересування нашим військовим. Заспамити ворога можна за посиланням.

Русифікація дітей та крадіжки зерна

Ворог продовжує політику русифікації дітей шляхом залучення їх до окупаційних шкіл з російськими вчителями — на півдні росіяни перевіряють дітей, якщо ті перебувають в навчальний час на вулиці та чи навчається дитина в російській школі. Обіцяють одноразові виплати у 10 тисяч рублів, якщо родина погодиться віддати дитину в школи окупантів.

Також окупанти продовжують грабувати українських фермерів на тимчасово окупованих територіях. Зокрема вони розмародерили фермерські господарства в смт. Білокуракине на Луганщині - вивезли до рф зерно та сільськогосподарську техніку.

Ще більше інформації з тимчасово окупованих територій — читайте у дайджесті.

Схожі новини