Передплата 2024 «Добрий господар»

«Окупанти випустили до 65 крилатих ракет Х-101, 51 з них збито»: головне зі зведення Генштабу ЗСУ

  • 23.11.2022, 21:30
  • 623

Протягом дня російські окупанти завдали масованого удару по об'єктах енергетичної інфраструктури нашої держави. За попередньою інформацією, було застосовано до 65 крилатих ракет Х-101, 51 з яких збито Силами оборони України

— Ударів зазнали житлові будинки та ТЕЦ, ТЕС і електропідстанції у місті Києві, Київській, Вінницькій, Львівській та Запорізькій областях. Інформація уточнюється.

— Окрім того, цієї ночі противник завдав 2 ракетних удари по Запорізькій області та здійснив 5 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ.

— Підтверджене ураження Силами оборони живої сили та військової техніки противника за попередні дні. Так, в Луганській області уражено склад боєприпасів, близько 50 окупантів знищено та до 50 — поранено. В Запорізькій області втрати ворога становлять до 15 осіб вбитими та до 20 — пораненими.

— Наша авіація протягом поточної доби завдала 4 удари: 3 — по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника та 1 — по позиції зенітного ракетного комплексу.

Схожі новини