Передплата 2024 «Добрий господар»

«Нам потрібно народжувати свідомих і класних українців»

Світлана Тарабарова вагітна третьою дитиною

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

10 листопада співачка Світлана Тарабарова повідомила радісну новину про поповнення у сім'ї. Зірка стане мамою втретє. На кого чекає щасливе подружжя, наразі невідомо. Стать третьої дитини артистка не повідомила.

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Світлана Тарабарова виклала в Інстаграм фото у чорному піджаку, зі своєю яскравою зачіскою та у сережках-зірках. У руках майбутня мама тримає позитивний тест на вагітність з двома смужками.

«Життя триває 3.0», — ніжно підписала знімки Тарабарова.

Нагадаємо, Світлана Тарабарова вийшла заміж за свого директора Олексія Бондаря 2016 року. У 2018 році у пари народився син Іван, а у 2020 році дочка Марія.

«Високий Замок» розповідав, що на весіллі заслуженої артистки України Наталки Карпи, яке відбулося у вересні 2016 року, Світлана Тарабарова була старшою дружкою, а незабаром і сама пішла під вінець. Тож у Наталки Карпи журналістка «ВЗ» поцікавилася, чи знає вона, що її подруга по житті й сцені стане мамою третьої дитини.

— Звісно, я про цю новину знала набагато швидше, — каже Наталка Карпа, яка зараз готується до свого сольного концерту, що відбудеться 13 листопада у Львові. — Світлана зателефонувала і розповіла, що у їхній родині є гарна новина. І вона, і її чоловік дуже щасливі. На мою думку, таких чудових, позитивних людей, як наша Світлана, має бути більше. І вона цю місію здійснює. Світлана — чудова мама. Коли у мене починаються паніка, щось незрозуміле робиться у житті, зі Златою не завжди встигаю, дивлюся на Світлану і захоплююся нею. Не раз думала: а коли ж вона усе встигає? Хоча коли одного разу запитала у Світлани, як їй це вдається, вона щиро зізналася: «Наталко, це так непросто!». Але ми завжди надихаємо одна одну.

— Це була планована вагітність?

— О, про це треба у неї запитати (Сміється. — Г.Я.). Я таких нюансів не знаю.

— Річ у тім, що багато молодят наразі бояться народжувати…

— Те, що Світлана народжує, свідчить, що майбутнє немовля дуже бажане. І народиться воно у люблячій родині. Тішуся, що їхня сім'я стане ще більшою. Ми, українці, завжди мали великі родини, у яких було щонайменше 5−6 діточок. Тож нам потрібно народжувати свідомих і класних українців. Такими їх і виховає Світлана — щирими українцями і патріотами.

— Це ваші слова: «Треба народжувати свідомих і класних українців». А чого ви відстаєте від своєї дружки?

— (Сміється. — Г.Я.). Не знаю. Але дуже хочу її наздогнати. Насправді, мрію про велику сім'ю. Але у Бога на все свої плани… Наразі у Златусі не буде братика чи сестрички, бо ми всі розкидані (чоловік Наталки Карпи Євген Терехов — Титановий Джексон захищає Україну. — Г.Я.). Але я вірю, що у мене буде велика і гарна родина. І Злата буде мати і сестричку, і братика. До речі, у Злати народилася двоюрідна сестричка Олівія — у Женіного брата.

Схожі новини