Передплата 2024 «Добрий господар»

Радив росіянкам більше народжувати для війни: в Україні ліквідували священника РПЦ

  • 07.11.2022, 12:45
  • 767

На війні в Україні помер священник рф Михайло Васильєв, який радив жінкам в росії більше народжували, щоб їм було простіше відправляти синів воювати

Михайло Васильєв. Фото: Foma
Михайло Васильєв. Фото: Foma

У пресслужбі РПЦ зазначили, що вранці 6 листопада 2022 року в Україні «під час виконання пастирських обов’язків» ліквідували настоятеля храму великомучениці Варвари та преподобного Іллі Муромця — Патріаршого подвір'я у московській області протоієрей Михайло Васильєв.

російській піп активно підтримував масові вбивства українців та благословляв росіян на це. Втім, у пресслужбі не вказали про місце, де загинув священник РПЦ.

Водночас там наголосили, що Васильєв їздив по місцях бойових дій та брав участь у «миротворчих операціях» в Чечні, Косово, Боснії та Сирії.

«Кожній дамі Господь попустив народити безліч діток. І якщо дама, виконуючи цю заповідь „плодіться і розмножуйтеся“, відмовилася від штучних способів переривання вагітності, у найширшому спектрі, то, очевидно, дитина у неї буде не одна. А отже, їй не так боляче і страшно буде з нею розлучатися, нехай навіть на якийсь час. Не такий страшний чорт, як його малюють. Бог не видасть, свиня не з'їсть», — говорив російський священник.

Схожі новини