Передплата 2024 «Добра кухня»

У скільки Україні обходиться «тепле ставлення» росії. Дайджест Центру стратегічних комунікацій

  • 07.11.2022, 21:00
  • 750

У недавньому зверненні путін сказав, що «росіяни завжди з повагою та теплотою ставилися та ставляться до українського народу»

Цю «теплоту» кожен українець може відчути на собі - від відключення електроенергії через постійні російські обстріли критичної інфраструктури до втрат на фронті.

Поки російський диктатор розповідає, як рф «любить» та «визволяє» Україну, а Захід «гріє руки на трагедії нашого народу», факти свідчать про зворотне:

За даними Кільського інституту світової економіки, цьогоріч Україна вже отримала від західних партнерів близько € 80 млрд допомоги

У період з 4 серпня до 3 жовтня США взяли на себе нові зобов’язання в розмірі майже 12 млрд євро, внаслідок чого загальна сума військової, фінансової та гуманітарної допомоги становить трохи більше ніж 52 млрд євро.

Країни та інститути ЄС збільшили свої зобов’язання на 1,4 млрд євро за той самий період, і тепер їхня загальна сума становить трохи більше ніж 29 млрд євро.

6 листопада стало відомо, що Єврокомісія наступного тижня надасть план допомоги Україні на наступний рік — він передбачає 18 млрд євро.

Схожі новини

Популярне за добу

Популярне за тиждень