Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Львів'янка їздила за кермом у стані наркотичного сп’яніння

  • 26.10.2022, 20:30
  • 1 249

У центрі Львова патрульні затримали 36-річну львів'янку, яка їхала за кермом у стані наркотичного сп’яніння. Жінка мала контейнер з сечею на випадок затримання

Як повідомили в патрульній поліції Львівщини, близько 9:00 на площі Адама Міцкевича львівські патрульні зупинили автомобіль BMW 328i, водійка якого порушила ПДР. Під час спілкування з поліцейськими 36-річна водійка, мешканка Львова, помітно нервувала. Патрульні помітили в неї очевидні ознаки наркосп’яніння. Також в неї виявили два зіп-пакети з порошкоподібною речовиною та згорток фольги із речовиною наркотичної дії.

Жінка спершу погодилась пройти огляд у медичному закладі, де вона мала здати аналіз сечі. Та після повторної поверхневої перевірки патрульні виявили в неї запакований контейнер з жовтою рідиною. Патрульні припускають, що водійка возила з собою сечу, аби здати на аналіз та уникнути відповідальності. Після того, як контейнер з сечею в неї забрали, вона відмовилась від проходження медосвічення.

На порушницю склали адмінпротокол за керування у стані сп’яніння (ч. 1 ст. 130 КУпАП). Місяць тому на неї вже складали аналогічні адмінматеріали за відмову від проходження огляду на стан наркосп’яніння — очікується рішення суду.

Після цього львів'янку супроводили у відділ поліції, де слідчі встановлюють всі обставини події.

Схожі новини