Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Українські захисники успішно відбивають ворожі атаки на Донеччині, — зведення Генштабу

  • 26.10.2022, 18:55
  • 648

росіяни намагаються утримати тимчасово захоплені території та не припиняють вести наступальні дії на Бахмутському та Авдіївському напрямках

Підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів у районах Бахмутського, Бахмута, Іванграда, Андріївки, Соледара, Курдюмівки, Красногорівки, Новомихайлівки, Невельського, Мар'їнки та Кам’янки Донецької області.

Представники приватних військових кампаній продовжують вербувати увʼязнених у закладах відбування покарання Брянська та Брянської області.

Підтверджено результати вогневого ураження противника протягом останніх днів — у районах Коржового та Миколаївки (Луганщина) втрати окупантів становлять до 60 осіб загиблими, не менше 10 з них — офіцери.

Авіація Сил оборони протягом доби завдала удару по району зосередження живої сили, озброєння та військової техніки ворога.

Підрозділи ракетних військ та артилерії протягом доби уразили три пункти управління, шість районів зосередження живої сили, озброєння і військової техніки, два склади з боєприпасами та п’ять інших важливих військових об'єктів ворога.

Схожі новини