Передплата 2024 «Добра кухня»

Члени НСЖУ виставили свої фото на аукціон: кошти підуть для воїнів

  • 25.10.2022, 15:15
  • 741

Фотороботи членів НСЖУ підуть з молотка, а виручені кошти на реабілітації українських воїнів

Про це, під час закриття експозиції «Ріднокрай», яка кілька тижнів працювала в Навчально-методичному центрі культури і туризму Прикарпаття, повідомила координаторка Центру журналістської солідарності НСЖУ, відповідальна секретариня обласної спілки журналістів Вікторія Плахта.

«Багато наших колег зараз або воюють, або потребують допомоги на лікування та реабілітацію після поранень. Автори-спілчани охоче підтримали таку пропозицію, хоч виготовляли світлини своїм коштом», — розповіла координаторка.

Багато світлин про ріднокрай уже розпродано. Так, одну з робіт було виставлено на аукціон через Телеграм. Її придбав за 2500 гривень Олексій Семененко з Києва, і днями вона попрямує до нового власника.

«Друзі, якщо бажаєте долучитися до благодійного придбання фотокартин, зголошуйтеся, будь ласка! Маємо ще оригінальні й гарні, які передають неймовірну красу нашого краю», — додала Вікторія Плахта.

Усі кошти, отримані від розпродажу світлин, будуть передані на лікування та реабілітацію українським медійникам Дмитру Логвиненку та Віктору Ожогіну, які зазнали тяжких поранень на війні.

Схожі новини