Передплата 2024 ВЗ

PUMA x PRONOUNCE: подорож між простором та часом

  • 19.10.2022, 14:52
  • 1 282

Синергія креативного дизайну та високих технологій подарували фанатам відомого бренду нову преміальну лінію одягу.

Про успішну колаборацію PUMA x PRONOUNCE пишуть модні журнали. У стильних обновках із впізнаваними візерунками помічені зірки спорту та шоу-бізнесу. Лімітована колекція доступна на офіційному сайті бренду в Україні.

Історія створення колекції PUMA x PRONOUNCE

PUMA з обережністю залучає до розробки нових дизайнів відомих модельєрів. У засновників PRONOUNCE китайське коріння та європейський стиль:

  • Юшань Лі — гордість лондонського коледжу мистецтв Saint Martins;
  • Цзюнь Чжоу — випускник міланського Istituto Marangoni та London College of Fashion.

З 2016 року прем'єри колекцій PRONOUNCE на тижнях моди в Лондоні та Мілані справляють справжній фурор. У 2022 році бренд вперше створив лінію одягу для шанувальників активного способу життя у колаборації з міжнародним гігантом PUMA. Вийшло круто.

Креативні модельєри розробили спортивні чоловічі куртки, олімпійки, футболки, бейсболки, жіночі куртки для прогулянок, штани та худі. Конструктори наповнили елегантний дизайн технологіями. Зверніть увагу на матеріали та маркування:

  • dryCELL — означає підвищену здатність матеріалу відводити зайву вологу;
  • windCEL — відповідає за клімат-контроль під час активних занять та бігу;
  • bemis — водостійка еластична стрічка;
  • warmCELL — теплоізоляція;
  • знак bluesign — швейцарський сертифікат екологічного виробничого ланцюжка компанії.

Кожна модель має точно розраховану ергономіку: вільна посадка, захист від вітру, напівавтоматичні блискавки, місткі кишені, еластичні пояси, коригування по фігурі.

Чим натхнена колекція PUMA x PRONOUNCE?

У далекій Болівії на скельному плато височіють багатотонні мегаліти. Puma Punku, або Брама Пуми сотні років захоплює мандрівників. Магічний комплекс створив дослідникам десятки загадок: як і навіщо було зібрано цей мега-конструктор, як привезли здоровенні камені та яким вибухом розкидало частину багатотонних блоків.

Сувора графіка, орнаменти та кольорова гама PUMA x PRONOUNCE — данина поваги стародавнім будівельникам. Логотип колекції виконаний у стилі стародавньої американської писемності. У мереживному візерунку на кросівках, куртках, футболках та бейсболках легко розпізнати дві заплетені літери Р.

В яких кольорах представлені речі PUMA x PRONOUNCE?

Колірна гама переносить шанувальників стильного одягу на скелі кольору охри поблизу Тіуанако. Всі елементи капсули гармонійно взаємодіють, формують монобрендовий стильний образ, який пасує будь-якому віку та кольоротипу шкіри.

У капсулі PUMA x PRONOUNCE використовуються спокійні відтінки піску та глини, кам’яних піщаних та гранітних блоків. Чорний, сірий, світло-бежевий грають на контрасті, доповнюють один одного, м’яко перетікають розмитими широкими смугами. Яскравий акцент роблять відтінки помаранчевого — енергійні, оптимістичні, соковиті. Або м’які, приглушені, наче вкриті гірським туманом.

Конструктивні рішення та палітра кольорів PUMA x PRONOUNCE поза часом, подібно до мегалітів Puma Punku. Почніть свій новий шлях зі зручною екіпіровкою просто зараз.

Схожі новини