Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Керівник САП скасував закриття справи «Роттердам+»

  • 22.09.2022, 16:30
  • 620

Спеціалізована антикорупційна прокуратура скасувала закриття справи «Роттердам+», рішення про яке напередодні ухвалила Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду України

«22 вересня 2022 року керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Олександр Клименко ухвалив рішення скасувати постанову про закриття так званої справи „Роттердам+“ як незаконну та необґрунтовану», — повідомляє пресслужба САП.

Одночасно з цим очільник антикорупційної прокуратури повністю змінив групу прокурорів у цій справі. Рішення ухвалили за результатами вивчення матеріалів справи, дослідження висновків прокурорів під час закриття цього провадження та за наслідками наради за участі прокурорів та детективів Національного антикорупційного бюро, які вели розслідування.

«Керівник САП виявив численні неузгодженості у висновках та аргументації прокурора під час закриття цієї справи, неповноту дослідження матеріалів справи прокурором, невідповідність висновків прокурора фактичним обставинам кримінального провадження», — йдеться у повідомленні.

Схожі новини