Передплата 2024 ВЗ

«Якщо її не приберуть, не будемо там виступати»

Kalush Orchestra відмовляється співати на одній сцені з російською виконавицею

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Український гурт Kalush Orchestra після перемоги на «Євробаченні-2022» вирушив у світовий тур на підтримку України. 28 серпня український колектив має виступати на Sea Dance Festival у Чорногорії. Це фестиваль електронної і поп-музики, що відбудеться у Будві.

Однак наразі вихід Kalush Orchestra на сцену Sea Dance Festival під питанням. Усе через те, що організатори включили до програми номер російської діджейки Ніни Кравіц.

Українські музиканти звернулися до організаторів із проханням скасувати виступ росіянки, яка має вийти на сцену в один день із ними. «Це повна шляпа. Ми вже написали організатору, щоб її забрали звідти. А якщо не вийде, то ми, звичайно, там не будемо виступати», — каже фронтмен Kalush Orchestra Олег Псюк.

Ніна Кравіц — російська діджейка, музична продюсерка й співачка, яку не раз звинувачували у підтримці правителя держави-агресора путіна. Раніше Кравіц прибрали з програми фестивалів PollerWiesen у Дортмунді (ФРН), The Crave у Гаазі (Нідерланди) і Movement Detroit (США).

Схожі новини